Udhëzime për përdorim Skincell Pro

Udhëzime se si të përdorni serumin Skincell Pro

Udhëzime për Skincell Pro

Një produkt natyral dhe i sigurt për korrigjimin e nishaneve, lythat dhe njollave të lëkurës u shfaq kohët e fundit, por tashmë ka fituar dashurinë dhe popullaritetin e shumë banorëve në Shqipëri. Përbëhet vetëm nga ekstrakte dhe ekstrakte të bimëve aktive, për shkak të të cilave ka një efekt kompleks në papërsosmërinë e lëkurës, pa shkaktuar dëm të lëkurës së shëndetshme, por në të njëjtën kohë eliminon shkaqet e mungesës.

Indikacionet në serum

Rekomandohet përdorimi i serumit Skincell Pro në shenjat e para të lezioneve të lëkurës siç janë lythat, njollat ​​e moshës dhe nishanet e padëshiruara. Këto papërsosmëri të lëkurës mund të prishin shumë pamjen, për më tepër, ato shkaktojnë shumë telashe: ndërhyjnë vazhdimisht, kruhen dhe në dëmin më të vogël shkaktojnë dhimbje të forta dhe mund të çojnë në probleme serioze shëndetësore. Nëse nuk filloni trajtimin, formacionet përhapen shpejt, duke zënë gjithnjë e më shumë zona të lëkurës së shëndetshme. Prandaj, sa më shpejt të filloni të merreni me problemet e lëkurës, aq më lehtë dhe më shpejt do të përballeni me to.

Udhëzime hap pas hapi për përdorim

Meqenëse serumi Skincell Pro është i sigurt, mund ta përdorni vetëm në shtëpi.

  1. Hapni një tub plastik serumi dhe shtrydhni një sasi të vogël.
  2. Vendosni produktin në zonën problematike të lëkurës
  3. Përsëriteni këtë procedurë 2-3 herë në ditë për 2-4 muaj, në varësi të ashpërsisë së sëmundjes.

Meqenëse serumi është plotësisht i padëmshëm, ai mund të përdoret për aq kohë sa kërkon situata. Nuk kërkohen pushime të trajtimit.

Kundërindikimet

Droga është bërë nga substanca natyrale dhe të sigurta, kështu që pothuajse nuk ka kundërindikacione. Edhe fëmijët nga 2 vjeç dhe të moshuarit mund ta përdorin atë për të korrigjuar nishanet, lythat dhe njollat ​​e lëkurës. Nuk ndikon në rrjedhën e sëmundjeve të tjera akute dhe kronike.

Ashtu si me çdo ilaç natyral, në raste të rralla, mund të ndodhë intolerancë individuale ndaj cilitdo përbërës të barit. Në këtë rast, duhet të ndaloni përdorimin e ilaçit dhe të përdorni produkte kundër alergjisë.