Shqyrtime rreth Skincell Pro

 • Bleona
  Unë kisha një nishan afër hundës, vërtet më shqetësonte. Nuk guxoja ta bëja operacionin. Një mik këshilloi kremin skincell pro. Me ndihmën e tij, unë hoqa nishanin pa asnjë operacion në 2 muaj.
  Skincell Pro
 • Arijan
  Djali kishte lythat në krahë. Ata provuan shumë ilaçe nga farmacia, ata dogjën lythat, u nxinë dhe u lënduan. Por shumë shpejt u shfaqën të reja. Pas përdorimit të skincell pro të gjitha lythat janë zhdukur pa dhimbje, të reja nuk shfaqen më.
  Skincell Pro
 • Anisa
  Me kalimin e moshës, njollat ​​e moshës filluan të shfaqen në qafën dhe shpatullat e mia. Mjekët thanë se ishte e natyrshme dhe nuk mund të kurohej. Por nuk doja ta duroja këtë shëmti dhe urdhërova serumin Skincell Pro. Pas një muaji, ngjyra e lëkurës sime është barazuar, mund të vesh përsëri rroba të hapura.
  Skincell Pro
 • Enis
  Kam përdorur serumin Skincell Pro për lythat. Ka një erë të lehtë të këndshme dhe një qëndrueshmëri të ngjashme me kremin. Lythat nuk u nxinë nga ajo, por gradualisht filluan të thahen dhe u zhdukën plotësisht.
  Skincell Pro
 • Klajdi
  Unë urdhërova serumin Skincell Pro të hiqte qafe lez, ajo u hodh në këmbën time. Më dhemb të ecësh për shkak të saj. Me ndihmën e serumit, ai hoqi lythin për 3 javë. Gruaja lexoi udhëzimet dhe vendosi të provojë edhe këtë krem, pas bishtajave që kishte njolla moshe në shpinë. Pas një muaji përdorimi, e gjithë lëkura u bë e qartë.
  Skincell Pro
Vlerësimi i përdoruesit Skincell Pro
4.5
9