Përvoja e përdorimit Skincell Pro

Përvoja e përdorimit të serumit Skincell Pro nga Maxim nga Varshava

Përvoja e përdorimit të serumit Skincell Pro

Mirëmëngjesi. Gjashtë muaj më parë fillova të përdor serumin Skincell Pro, i cili përdoret për të korrigjuar nishanet, lythat dhe njollat ​​e lëkurës. Unë do të doja të ndaja me të tjerët rezultatet që unë isha në gjendje të arrija me këtë mjet të mrekullueshëm.

Moles që shpërfytyrojnë fytyrën time

Nishanet në mjekër dhe rreth hundës filluan të shfaqeshin kur isha adoleshente. Në fillim, këto ishin pika të vogla që ishin pothuajse të padukshme. Në atë kohë ata nuk më shqetësonin në asnjë mënyrë, përveç se ndonjëherë shkaktonin një kruajtje të vogël. Por këto nishane u rritën bashkë me rritjen time. Kur isha tridhjetë vjeç, fytyra ime tashmë kishte bizele të mrekullueshme të varura kafe që e bënin fytyrën time asimetrike dhe mjekrën time të shtrembër. Gjithmonë nuk e kam pëlqyer shumë. Disa madje menduan se kisha papastërti në fytyrë.

Por përveç pamjes së shëmtuar, këto nishane më dhanë shumë probleme gjatë rruajtjes. Ishte shumë e vështirë të qethje flokët e tyre rreth tyre, dhe madje edhe më shumë mbi ta. Siç do ta kishte fati, flokët e tyre u rritën shumë më shpejt se një mjekër, ishin të ashpra, kështu që ata gjithmonë dukeshin të paqartë, me kashtë. Përveç kësaj, gjatë rruajtjes, shpesh rastësisht i godisja me një brisk, i cili shoqërohej gjithmonë me dhimbje të egra dhe gjakderdhje të bollshme. Ata gjithmonë shëroheshin gjatë dhe me dhimbje. Në përgjithësi, këto nishane të shëmtuara nuk më sollën asgjë të mirë dhe, natyrisht, unë me të vërtetë doja të hiqja qafe prej tyre.

Mënyrat për t'u marrë me nishanet

Përvoja e përdorimit të Skincell Pro

Gjetja kohë, vendosa të shkoj te mjeku dhe të heq qafe nishanet. Mjeku sugjeroi zgjidhjen e vetme - heqjen kirurgjikale. Sigurisht, me të vërtetë nuk doja të dilja nën thikë, veçanërisht pasi që operacioni kërkonte më shumë se një javë për të qëndruar në spital pas operacionit derisa plagët të shëroheshin. Duke reflektuar në këtë, unë shkova në internet dhe pashë fotografi të tmerrshme të asaj që kishte plagë pasi njerëzit kishin hequr një nishan në fytyrë. Sigurisht, menjëherë u ndjeva sikur bëja një operacion të tillë. Unë me të vërtetë doja të gjeja ndonjë alternativë dhe gjeta faqen e internetit të prodhuesit të serumit Skincell Pro, ku mësova gjithashtu se si ta përdorja atë. Vendosa të porosis, sepse prodhuesi premtoi të heqë qafe nishanin pa dhimbje, shenja dhe shenja. Përveç kësaj, ky ilaç është plotësisht i padëmshëm, kështu që nuk ka rreziqe. Dhe vendosa ta porosis këtë serum.

Rezultatet e Aplikimit

Skincell Pro Serum arriti me postë brenda 5 ditësh. Ka qëndrueshmërinë e një kremi të butë me një aromë të lehtë të këndshme. Fillova ta aplikoja dy herë në ditë pasi të laja fytyrën në mëngjes dhe para se të shkoja në shtrat. Doli të ishte shumë e lehtë për të përdorur serumin: ju vetëm duhet të shtrydhni një pikë të barit dhe ta aplikoni atë në vet nishan. Pas aplikimit, nuk ka ndjesi djegieje ose ndjesi shpimi gjilpërash, pa asnjë shqetësim.

Brenda një jave fillova të vërej se shenjat e lindjes u bënë pak më të vogla, gjë që më bëri shumë të lumtur. Sigurisht, nuk prisja një rezultat të menjëhershëm nga kremi, por në fund të fundit, unë u trajtova me të pa dhimbje, veshje dhe shtrim në spital.

Pas 2 muajsh përdorimi të rregullt, nishanet u bënë gati të rrafshëta, ato u bënë 2 herë më të vogla në diametër. Unë nuk i preka më gjatë rruajtjes, ata nuk u penguan.

Kam përdorur serumin për 4 muaj dhe i kam zhdukur plotësisht! Tani prej 2 muajsh jetoj pa to, gjë që është shumë, shumë e lumtur. Përdorimi i këtij ilaçi nuk shkaktoi ndonjë acarim, dhimbje ose kruarje, agjenti ka një efekt shumë të butë në lëkurë, nuk e dëmton atë.